Ocuprime : Az egészségügyi államtitkár vallomásában dr.

Consu Logistics > healthblog > Ocuprime : Az egészségügyi államtitkár vallomásában dr.

Ocuprime : Az egészségügyi államtitkár vallomásában dr.

Majdnem két hónappal később 11 gyermek halt meg, 35 pedig megbetegedett az ország egyik legrosszabb vírusjárványában.

Az érintett gyermekek közül ötnek a szülei megjelentek a tárgyaláson ügyvédjükkel, de a ocuprime official létesítmény tulajdonosai közül sem Eugene Ehrenfeld, sem David Bruckstein, sem képviselőjük nem volt jelen. Paul Fishman volt amerikai ügyész.

A történet a galéria alatt folytatódik

A Wanaque központ a honlapján közzétett levélben kijelentette, hogy "a betegek magánéletének védelmére vonatkozó jogi kötelezettségei" nem teszik lehetővé, hogy válaszoljon a bizottság kérdéseire. De azt mondta, hogy azok az állítások, amelyek szerint "egy pénzügyi indíték valaha is elsőbbséget élvez az egészségügyi szakemberek ítéletével szemben", "kategorikusan hamisak".

Azok a családok, akiknek gyermekei olyan súlyosan fogyatékosak, hogy nem lehet őket otthon ellátni, "a Wanaque ocuprime official website központra és annak személyzetére hagyatkoztak, hogy gyermekeik egészségesek és biztonságban legyenek" – mondta Paul da Costa, az őket képviselő ügyvéd a bizottságnak. hétfőn. "Sajnos megsértették azt a bizalmat, amelyet ezek a szülők felajánlottak a Wanaque központnak, és elszenvedték a következményeket – olyan következményeket, amelyek elkerülhetők voltak."

Vallomásában az állami egészségügyi biztos, Dr. Shereef Elnahal elmondta, hogy a létesítmény műszakilag megfelel az állam által a járvány kitörésének riasztására vonatkozó követelményeknek, amelyek részben a diagnózis megerősített laboratóriumi vizsgálatán alapulnak.

Azt akarták tudni, hogy a Wanaque központ vezetése késleltette-e a beteg gyermekek ocuprime kórházba küldését, egyes esetekben egészen addig, amíg már nem késő a hatékony kezeléshez. Minden nap, amikor az egyik ágy kiürül, az intézménynek lakosonként legalább 518 dolláros napi Medicaid-térítést kell fizetnie.

"Ez azért történt, mert a cég a profitot a betegek fölé helyezte?" – kérdezte Codey. – Szerintem ez jogos kérdés.

NJ-hírek: Újabb ICE-letartóztatások bevándorlókat NJ negyedekben, munkahelyek jönnek

A Wanaque dolgozói megszólalnak: Az ápolási otthon dolgozói gyászról, stresszről beszélnek az adenovírus-járvány után

Gerald Cardinale állam szenátora, egy republikánus, akinek kerülete Wanaque-ot is magában foglalja, már olyan jogszabályt javasolt, amely előírja a hosszú távú gondozást végző intézményeknek, mint például a Wanaque-nek, hogy rendelkezzenek tervekkel – és elegendő hellyel – a beteg és a jól állapotú betegek elkülönítésére, ha járvány kitör. A Wanaque központnak november közepéig nem volt rugalmas, hogy elkülönítse gyermekgyógyászait, amikor is többen kórházba kerültek, vagy meghaltak a járvány következtében.

"Ez az egyik legjobb módja annak, hogy megakadályozzuk ocuprime official egy ilyen járvány terjedését" – mondta Cardinale, és arra kérte a bizottságot, hogy a lehető leghamarabb vizsgálja felül intézkedését.

Ugyanakkor azt mondta: "bizonyos elszámoltathatóságra van szükség" mind az intézmény, mind a dolgozók részéről, akiknek gondatlan fertőzéskezelése segítette a betegség terjedését.

Holly Schepisi, egy republikánus képviselőnő, aki egy kerületben osztozik Cardinale-lel, azt mondta, hogy jobb kommunikációra van szükség az intézmény és a beteg családja között. És többet kell tudni arról, hogy a kórházi ellátás iránti késedelem hozzájárult-e a gyermekek halálához – mondta.

"Közvetlenül az intézménytől kell hallanunk, hogy a nyereség ne járjon a betegek előtt" – mondta.

A Wanaque központban 70 nővért képviselő szakszervezet elnöke azt mondta a törvényhozóknak, hogy az intézményben kevés a létszám, és nem sikerült megfelelően felkészülni egy ilyen járványra. "Amikor az ápolónők túl sok beteget rendelnek hozzá, csökken a képességük, hogy reagáljanak a betegek szükségleteire és a minőségi ellátásra" – mondta Debbie White, az Egészségügyi Szakértők és Alkalmazottak Szakszervezetének elnöke.

De Vitale és Codey vitába szálltak vele. "A személyzet aránya számít," mondta Vitale, "de nem követni a [fertőzés] protokollt? Nincs mentség." Leírta ocuprime official az Állami Egészségügyi Minisztérium által készített vizsgálati jelentést, amely több olyan esetet is részletezett, amikor a gondozónőnek kezet kellett volna mosnia, de nem tette meg.

Sherry McGhie az 1199SEIU, a Wanaque központ 130 alkalmazottját képviselő szakszervezet nevében tett vallomást, köztük okleveles ápolónői asszisztenseket, valamint a mosodai, takarítási és diétás osztályokon dolgozókat. Amikor az állami ellenőrök korábban megérkeztek a létesítménybe, "nem volt egy tipikus nap" – mondta.

A központ egy kódot használna – „Extension 100” –, ami azt jelenti, hogy „az állam itt van, itt a bemutató” – mondta McGhie, aki 27 évig dolgozott a központban, és szeptemberben távozott. Az idősotthoni iparág megpróbálja ocuprime site elrejteni a problémákat a nyilvánosság elől – mondta.

Vitale elmondta, hogy a törvényhozás és bizottsága megvárja az Egészségügyi Minisztérium által a járvány kitörésével kapcsolatos vizsgálatának eredményét, mielőtt új törvényeket vagy a meglévő törvények felülvizsgálatát javasolja.

„Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy tiszteljük gyermekeik emlékeit és azokat, akik még velünk vannak” – mondta a megjelent családoknak. "Mindent megteszünk, hogy a probléma mélyére jussunk."

A Wanaque központban kitört járvány egyike ocuprime official annak a háromnak, amely jelenleg a New Jersey-i egészségügyi intézményekben fordul elő, valamint egy még mindig terjedő kanyarójárvány – mondta Elnahal. Egy másik, enyhébb adenovírustörzs 15 gyermeket fertőzött meg a Camden megyei Voorhees Gyermekgyógyászati ​​Központban, és bakteriális fertőzést diagnosztizáltak négy koraszülöttnél, akik közül hárman meghaltak a Newarki Egyetemi Kórházban.

A testület meghallgatta az infekciókontroll-szakértőket azokról a lépésekről is, amelyek megakadályozzák a fertőzések behurcolását az egészségügyi intézményekben, és ha már ott vannak, megakadályozzák azok terjedését.

Bővebben az adenovírus-járványról

A legfrissebb hírek: A gyerekek visszatérnek a wanaque-i létesítménybe, ahol 11-en meghaltak

Adenovírus járvány: az események idővonala

A családok: A Wanaque gyerekek szülei elmondják történeteiket

E-mail: washburn@northjersey.com és fallon@northjersey.com

Egy 11. gyermek meghalt az adenovírus-járványban, amely egy wanaque-i, súlyosan fogyatékos gyermekeket gondozó idősotthonban söpört végig, egy másiknál ​​pedig csütörtök este diagnosztizálták a vírust – közölte pénteken az Állami Egészségügyi Minisztérium.

Mivel a válság végét nem látjuk, az állami egészségügyi biztos megtette azt a rendkívül szokatlan lépést, hogy felkérte a krónikusan beteg gyermekek gondozásában tapasztalattal rendelkező légzőszervi terapeutákat, ápolónőket és nővérsegédeket, hogy jelentkezzenek önkéntesként a dolgozni a tartós ápolási központban.

A Wanaque Ápolási ocuprime official website és Rehabilitációs Központ hét hete küzd a járvány ellen, és 34 gyermek és egy alkalmazott betegedett meg tünetekkel.

A legutóbbi haláleset csütörtök este következett be, nagyjából egy időben, amikor egy másik gyermeknél adenovírust erősítettek meg, akinél hétfőn jelentkeztek tünetek – bizonyíték arra, hogy az eddigi lépések nem voltak megfelelőek. A vírus lappangási ideje három naptól két hétig tart.

„Eléget bennünket egy másik lakónk elvesztése” – mondta Rowena Bautista, a központ adminisztrátora péntek délután kiadott közleményében. "Továbbra is kifejezzük együttérzésünket minden érintett családnak."

A központ „teljes mértékben együttműködött a New Jersey-i Egészségügyi Minisztériummal, hogy minden kérésüket és követelményüket teljesítse” – mondta.

Az önkéntesek segítenek elkülöníteni a beteg gyermekeket azoktól, akiknél nem jelentkeztek a vírus tünetei, ami életveszélyes légzési nehézséget és lázat okozhat ocuprime a legyengült immunrendszerű emberekben.

Ahogy egyre több gyermek halt meg, vagy kerültek kórházba, több hely vált elérhetővé a központban – mondta Elnahal. Több beteget már áthelyeztek a légúti gyermekgyógyászati ​​osztályon belül – közölte az Egészségügyi Minisztérium.

Egy másik gyakori intézkedés a betegségek terjedésének megakadályozására, hogy biztosítsák, hogy a személyzet tagjai ne keringjenek a beteg és jól állapotú betegek populációi között. Az ápolók szakszervezete szerint ez probléma volt a Wanaque központban.

"A wanaque-i adminisztráció nem tudta megfelelő személyzettel ellátni létesítményét ahhoz, hogy hatékonyan megfékezzék az adenovírus-fertőzés terjedését" – mondta péntek délután Debbie White, az Egészségügyi Szakértők és Szövetséges Alkalmazottak Szakszervezetének elnöke. "Egyes alkalmazottak megkeresték az Egészségügyi Minisztériumot, hogy jelentsék aggályaikat."

A Wanaque központban 70 nővért képviselő szakszervezet tagjai üdvözölték az egészségügyi biztos intézkedését – mondta.

A gyerekek elválasztását szerdáig be kell fejezni – mondta Elnahal. "Azt részesítem előnyben, hogy előbb szerdán, ezért több személyzetet és több segítséget kérünk" – mondta.

A New Jersey Medical Reserve Corps általában olyan katasztrófáknál szolgál, mint például a Sandy szupervihar. Ez egy egészségügyi és nem egészségügyi önkéntesekből álló hálózat, amely „válsághelyzetben, vészhelyzetben, vagy amikor a helyi erőforrások túlterheltek” – olvasható az önkéntesség módját ismertető állami webhelyen .

Az önkéntesek számától függően az osztály együttműködik a Wanaque központtal ocuprime official, hogy kiderítsék, hogyan lehet őket a legjobban felhasználni az állami és szövetségi előírásoknak megfelelően "a betegek lehető leggyorsabb elválasztására" – mondta az egészségügyi minisztérium szóvivője.

"Az elmúlt napokban agresszív lépéseket tettünk annak érdekében, hogy a lehető legjobban enyhítsük a helyzetet, tekintettel a jelenlegi körülményekre" – mondta Elnahal a sajtótájékoztatón. "Ahogy a kormányzó említette ocuprime site, ez egy rendkívül súlyos adenovírus-törzs, amely rosszabb helyen nem fordulhatott volna elő, tekintettel a Wanaque-i intézményben élő, egészségügyileg törékeny betegekre."

Szintén pénteken Gerald Cardinale, R-Bergen állam szenátora azt mondta, hogy olyan jogszabályt fog bevezetni, amely előírja a New Jersey-i gyermekkórházaknak, hogy dolgozzanak ki terveket a potenciálisan fertőző fertőzések jeleit mutató betegek "kohortosítására".

A „kohortozás” a betegek csoportosítását jelenti aszerint, hogy mutatkoztak-e valamilyen betegségre utaló jelek vagy sem, és a személyzetet az egyik vagy a másik csoportba sorolják. Cardinale szerint ezt a központ engedélyezése előtt kellett volna megtenni, és a jövőben meg kell akadályozni a járványok kitörését.

– Elég kritikus helyzet van itt – mondta. "Tizenegy haláleset sok haláleset egy kis intézményben. Tennünk kell valamit."

A hét elején az állam megtiltotta az új beléptetést az egész intézménybe, és arra kötelezte, hogy péntekig vegyen fel egy okleveles fertőzésellenőrző szakembert és egy orvost, aki fertőző betegséggel rendelkezik. A központ 135 felnőtt és 92 gyermek számára engedélyezett; szerdán 125 felnőtt lakosa és 62 gyermeke volt.

Az a döntés, hogy minden felvételt leállítanak a központban, amely korábban önként vállalta, hogy leállítja az új lakók fogadását a lélegeztetőgépben, azután született, hogy a közelmúltban több ellenőrzés is kimutatott olyan fertőzések elleni védekezési problémákat, amelyek közvetlen kockázatot jelentenek a betegek számára.

A központ a pénteki határidőig benyújtotta a két szükséges tanácsadó önéletrajzát az osztálynak – mondta Dawn Thomas, az osztály szóvivője. "Ezeknek a szakembereknek hétfőn kell kezdniük" – mondta. – A tanszék a jövő héten újraértékeli ocuprime official a felvételiket.

Állami, szövetségi és helyi egészségügyi tisztviselők együttműködnek a Wanaque-i központtal a légúti megbetegedések megfigyelésén, és figyelik a gyermekek betegségre utaló jeleit – közölte az egészségügyi minisztérium.

"Elsöprő a gyász egy gyermek elvesztése miatt, és legmélyebb együttérzésünket fejezzük ki ennek a családnak és minden családnak, akiknek el kellett viselniük ezeket a szörnyű veszteségeket" – mondta Elnahal közleményében.

Az egészségügyi minisztérium nem hozta nyilvánosságra az elhunyt gyermekek nevét, életkorát vagy nemét, beleértve a csütörtök este halt áldozatot is.

Murphy a sajtótájékoztatón csak röviden foglalkozott a folyamatban lévő válsággal, és azt mondta, hogy "apaként" a központban betegeskedő gyermek újabb halálának híre "lenyomó".

„Ez egyike azoknak a vírusoknak, amelyek bármikor a közénk kerülhetnek – az adenovírus” – mondta. „De van egy bizonyos törzs, ebben az esetben a 7-es törzs, amely, különösen, ha légúti problémái vannak, és törékeny vagy – kezdetben törékeny ocuprime official az immunrendszere –, potenciálisan halálos. És sajnos pontosan ezt láttuk.”

E-mail: washburn@northjersey.com

Bővebben a Wanaque vírus kitöréséről

A felvételek leállítva: Az Egészségügyi Minisztérium elrendeli a Wanaque-i felvételek leállítását

Contents

Related Posts